Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage uploaden op onze website. Wij zullen deze controleren en bij goedkeuring publiceren.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Uitbreiding CO2-netwerk eind deze week voltooid

Door: Bas Booister

Gepubliceerd op: dinsdag 19 december 2017 14:11

Foto: Facebook OCAP


De 26 kilometer lange uitbreiding van het CO2-netwerk van OCAP in Westland is nog voor de kerst voltooid. Naar verwachting wordt vrijdag het laatste gat in de grond gedicht. De eerste bedrijven die van de CO2 van het bedrijf gebruik willen maken, krijgen dat al aangeleverd, zo laat een woordvoerder desgevraagd weten.

De bedoeling was dat OCAP deze zomer buizen kon leggen bij de Opstalweg in Naaldwijk, maar de gemeente zag dit vanwege veiligheidsredenen niet zitten. Daarop werd de verhouding tussen het bedrijf en de gemeente steeds slechter. Uiteindelijk mondde het zelfs uit in een schadeclaim. Inmiddels stelt een woordvoerder van het bedrijf, dat de samenwerking in de afgelopen tijd erg goed is geweest. Wat dit voor de schadeclaim betekent, moet nog worden vastgesteld.


De gemeente Westland besloot om per eind november een krachttoer te gaan uithalen op en rondom de Opstalweg in Naaldwijk. In een periode van vier weken moest het CO2-netwerk van OCAP voltooid worden, moest deze weg over de gehele linie verkeersveiliger gemaakt worden en moest ook de gevaarlijke kruising met de Geestweg onderhanden genomen worden. Vrijdag moet het allemaal klaar zijn.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
's-Heeren Loo
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS