Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Uitspraak in zaak Noorddijk-Geerkade op komst

Door: Bas Booister

Gepubliceerd op: maandag 17 februari 2020 14:43

Foto: Google Streetview


De Raad van State doet binnen een aantal weken uitspraak in de zaak Noorddijk-Geerkade. Omwonenden hebben een zaak aangespannen tegen de gemeente Maassluis omdat ze het bouwplan willen tegenhouden, maar de uitspraak is inmiddels al voor de vierde keer uitgesteld. Volgens de woordvoerder van de Raad van State is de verwachting dat de uitspraak nu echt snel volgt. De zaak diende al in oktober vorig jaar.

De gemeente Maassluis en ontwikkelaar Leyten zijn al sinds 1997 bezig om een aantal huizen aan de Noorddijk te plaatsen op de plek waar in het verleden ook panden hebben gestaan. Tegen het plan hebben de omwonenden veel bezwaren. In 2014 kregen zij deels gelijk van de rechter die vond dat het bouwplan gedeeltelijk niet in het bestemmingsplan Binnenstad paste. In plaats van 13 zijn er nu 11 woningen gepland.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Boekestijn
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS