Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Vaart Middel Broekweg meerdere malen dicht

Door: Kyra Moor

Gepubliceerd op: zaterdag 20 juli 2019 11:03


De onderdoorgang bij de Zwaansheulbrug in Honselersdijk is deze zomer meerdere malen dicht voor vaarverkeer. De oude brug over de Strijp op de Middel Broekweg bij Royal Flora Holland is aan vervanging toe en daardoor zal deze in fases dicht moeten. De eerste stremming is aankomende donderdag en vrijdag. Dan wordt er een tijdelijke fietsbrug geplaatst.

Daarna is de onderdoorgang van 5 augustus tot en met 2 september dicht, voor het aanleggen van leidingen. Als laatste is er een stremming die duurt van 23 september tot en met februari volgend jaar. Dan wordt de brug gesloopt en opnieuw gebouwd. 


Hoe het autoverkeer in de periode na 23 september moet omrijden, is nog niet bekend. Provincie Zuid-Holland is daarvoor in gesprek geweest met omwonenden om de meest wenselijke oplossing te vinden.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Greve banden algemeen
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS