Archief

Vakantiekantoren voor wie niet thuis kan werken

Veel mensen moeten voorlopig verplicht thuiswerken. Maar, voor mensen met kinderen die ook thuis zijn en een korte aandachtsboog hebben, kan dat lastig zijn. De toeristische sector helpt een handje. Vanaf nu kun je onder andere bij Bed & Breakfast Rechthuis van Zouteveen in Schipluiden en Strandpark Vlugtenburg in 's-Gravenzande een rustige kantoorruimte huren.

"Ook wij zijn getroffen door het coronavirus. We hebben wat annuleringen en er staat een aantal huisjes leeg", vertelt Vlugtenburg-directeur Joran Pronk. Ook Rechthuis van Zouteveen ziet inkomsten wegvallen door het virus. "We hebben veel annuleringen of mensen die hun verblijf flink uitstellen, terwijl we enkele weken geleden nog volgeboekt zaten", aldus eigenaresse Marja Koster.

Naast een mooi bloemetje van de lokale kweker en een aantal schermen om op te werken, kun je bij Vlugtenburg ook nog onbeperkt genieten van de koffiedienst. "Met anderhalve meter afstand natuurlijk", verzekert de directeur, "we zetten de koffie neer, kloppen aan en je kunt het drankje zelf pakken."

Wie interesse heeft in een van de werkplekken in Schipluiden of 's-Gravenzande kan het beste even bellen of mailen naar de verblijven.

Categorieen:
's-Gravenzande Algemeen