Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Valto verliest van titelkandidaat SDO

Door: Stefan van der Meer

Gepubliceerd op: zaterdag 14 september 2019 17:50

Foto: Archieffoto Piet Voskamp


Korfbalvereniging Valto heeft na de gewonnen wedstrijd van vorige week tegen Oranje Wit (17-13) de tweede veldwedstrijd in de overgangsklasse D verloren. Uit bij SDO in Kamerik werd het na een ruststand van 11-8 uiteindelijk 25-21.

De Lierse verenging wist dat het voor een lastige opgave stond, omdat SDO afgelopen seizoen degradeerde uit de hoofdklasse. Valto had in de eerste helft weinig grip op de thuisploeg. Na een goede tactische bespreking in de rust, ging het aan het begin van de tweede helft iets beter. De gasten kwamen terug tot 12-12 en stonden zelfs met 13-14 voor. Daarna liep SDO toch weer uit en kwam Valto niet dichterbij dan twee doelpunten.


Alle regioploegen verliezen
Het bleek überhaupt een zaterdag waarin de regioploegen niet konden juichen. Naast Valto verloren ook Ondo, ckc Maassluis, ODO en Dijkvogels hun wedstrijd.

Alle uitslagen
Overgangsklasse D
SDO / BlijWerkt - Valto 25-21 (11-8)

Eerste klasse E
Ondo - Phoenix 12-19

Eerste klasse F
KCR - Maassluis 18-17

Tweede klasse I
ODO - Tjoba 15-22 (8-11)

Derde klasse F
Dijkvogels - Madjoe 13-15


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
GJ
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS