Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Van Veen en Velo in de prijzen tijdens Westlands Voetbalgala

Door: WOSRedactie

Gepubliceerd op: dinsdag 25 juni 2019 09:44

Foto: oeuvreprijs voor Marko van der Knaap


Tom van Veen (SV Honselersdijk) en voetbalclub Velo uit Wateringen zijn de grote prijswinnaars van het Westlands Voetbalgala in Unicum Elzenhagen in Poeldijk. Dat is maandagavond bekend geworden.

Tom van Veen mag zich Speler van het Jaar noemen en Velo is de Ploeg van het Jaar. Danny Koning (FC 's-Gravenzande) is uitgeroepen Keeper van het Jaar. Verder werd sc Monster gefeliciteerd met de titel Vrouwenteam van het jaar en ging de prijs Talent van het Jaar naar Danny NiĆ«l (vv Naaldwijk). 

Louis de Letter (Velo) is bekroond als Vrijwilliger van het Jaar en Marko van der Knaap (Westlandia zondag) kreeg de Oeuvreprijs toebedeeld. Trainer Piet Boon van SV Honselersdijk heeft vanaf de nu de Waarderingsprijs op zijn naam staan. Komend seizoen keert Boon terug op zijn oude nest HVC'10


Een registratie van het Westlands Voetbalgala is dit weekend uitgebreid te zien op WOS TV. 


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
GJ
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS