Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage uploaden op onze website. Wij zullen deze controleren en bij goedkeuring publiceren.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Van den Hoek komt met eigen partij na breuk met Maassluis Belang

Door: Bas Booister

Gepubliceerd op: woensdag 13 december 2017 17:13

Foto: Van den Hoek en Molmans


Jan van den Hoek heeft definitief gebroken met Maassluis Belang. Vanaf volgende week wil hij apart zitten en gaat hij verder als eenmansfractie. Ook is hij er vast van overtuigd dat het hem gaat lukken om volgend jaar met zijn eigen partij mee te doen aan de gemeenteraadsverkiezingen.

Zo heeft Van den Hoek een 23-jarige vrouw gevonden die zijn lijst wil gaan aanvoeren. Wie dat is, wil hij nog niet kwijt. Van den Hoek heeft ook al nagedacht over een partijnaam, maar ook die wil hij nog niet kwijt. "Maar je moet denken aan de naam van de partij van Thierry Baudet. Als je de naam eenmaal hoort, zul je 'm niet snel vergeten."

 
Overigens heeft Van den Hoek nog nagedacht om zich aan te sluiten bij de nieuwe partij van oud-VVD bestuurslid Bea Scheurwater, Forza! Maassluis. Maar hij wil het liever zelf proberen.

Van den Hoek splitst zich af, omdat hij vindt dat Maassluis Belang een familiepartij is geworden, met bijna alleen maar leden uit de familie Solleveld. Zo zitten Denise Mulder-Solleveld, haar man Edward Mulder en haar vader Aad Solleveld in de partij. Eerder stapte Van den Hoek al over van de SP naar Maassluis Belang.
 
Ook Loek Molmans denkt er over na om weg te gaan bij Maassluis Belang en overweegt om aan te sluiten bij Van den Hoek. Sowieso gaat hij helpen bij het oprichten van de nieuwe partij van Van den Hoek, zo laat hij desgevraagd weten. Op dit moment heeft Maassluis Belang nog vier zetels, maar dat kunnen er vanaf volgende week dus mogelijk nog maar twee zijn.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Greve banden algemeen
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS