Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Van der Maarel draagt fractieleiderschap over aan Luijendijk

Door: Bas Booister

Gepubliceerd op: woensdag 5 september 2018 14:29

Foto: Ton Luijendijk via VSP Maassluis


Ton Luijendijk is per 1 oktober 2018 de nieuwe fractievoorzitter van Verenigde Senioren Partij in Maassluis. Hij neemt die functie over van Jan van der Maarel die sinds 2002 fractievoorzitter is. Van der Maarel wil het na 16 jaar wat rustiger aan gaan doen, daarom doet hij een stapje terug. Hij blijft wel lid van de gemeenteraad.

Luijendijk komt oorspronkelijk uit De Lier, maar zit inmiddels al een tijdje in de Maassluise politiek. Eerst voor de Partij van de Arbeid, maar nadat hij zich daar niet meer thuis voelde heeft hij zich aangesloten bij de VSP. Hij staat in de raad bekend als 'kritisch en vasthoudend'. 


Dat Luijendijk nu Van der Maarel opvolgt is bijna geen verrassing te noemen. In de afgelopen jaren voerde hij al regelmatig op belangrijke dossiers het woord.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Greve banden algemeen
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS