Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Van Duijvenbode blijft actief in PDC-dartscircuit

Door: Stefan van der Meer

Gepubliceerd op: zondag 19 januari 2020 19:53


Dirk van Duijvenbode mag ook de komende twee jaar weer deelnemen aan een groot aantal toernooien van dartsbond PDC. De 27-jarige 's-Gravenzander bemachtigde dit weekend opnieuw een zogenoemde tourkaart. Zo'n kaart moet je elke twee jaar opnieuw verdienen, als je niet bij de beste 64 darters van de wereld hoort.

Van donderdag tot en met zondag streed een recordaantal van 853 darters op twee locaties (Wigan voor de Britten, het Duitse Hildesheim voor de rest van de wereld) om in totaal 31 tourkaarten. Zo'n kaart konden ze bemachtigen door de dagfinale te winnen of door over vier dagen tot de beste darters te boren. Dat laatste lukte Van Duijvenbode.

Vorig jaar slaagden Vincent van der Meer (Monster), Yordi Meeuwisse (Poeldijk) en Maik Kuivenhoven (Naaldwijk) er al in om een tourkaart voor twee jaar te bemachtigen.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Greve banden algemeen
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS