Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Van Gaalen nieuwe voorzitter Horeca Westland

Door: Stefan van der Meer

Gepubliceerd op: dinsdag 21 mei 2019 12:03


Ronald van Gaalen is maandagmiddag gekozen tot de nieuwe voorzitter van Koninklijke Horeca Nederland, afdeling Westland. Tijdens de algemene ledenvergadering in Paviljoen De Oase in 's-Gravenzande nam hij het stokje over van Myra van Koppen, die het na 2,5 jaar genoeg vindt geweest.

Van Gaalen was al bestuurslid bij Horeca Westland. Hij is in het dagelijks leven beheerder van zalencentrum De Kiem in 's-Gravenzande.

In haar afscheidsspeech keek Van Koppen terug op het afgelopen jaar, waarin volgens haar veel is bereikt. Zo is, mede dankzij nauw contact met toenmalig waarnemend burgemeester Van Ardenne, wet- en regelgeving duidelijker en helder voor iedereen en is er nu meer aandacht voor de minimumleeftijd van 18 jaar voor alcoholgebruik. Ook zijn de terrassen in de zomer nu open tot 01.00 uur.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
TipTop
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS