Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Van Meurs over Neerlands Hoop: 'Ik ga die prijs toch niet winnen'

Door: Bas Booister

Gepubliceerd op: maandag 1 oktober 2018 17:11


De Schipluidense cabaretier René van Meurs gelooft niet dat hij cabaretprijs Neerlands Hoop gaat winnen. Dat vertelde hij maandagmiddag in de Dwars door de Regioshow op WOS Radio. Hij is genomineerd voor de prijs voor de meeste 'veelbelovende theatermaker', maar hij denkt dat die titel naar een van de andere genomineerden gaat.

De kleinkunstenaar, die inmiddels in Amsterdam woont, is erg onder de indruk van de nominatie en het verloop van zijn carrière. "Als iemand twaalf jaar geleden tegen mij gezegd had: 'Jij gaat straks kunnen leven van het maken van grapjes', dan had ik gezegd: 'maar dit is een grap toch?'"


Naast Van Meurs zijn ook Johan Fretz, Marijn Kardol, Stefano Keizers en Rundfunk genomineerd voor de prijs van de Vereniging van Schouwburg- en Concertgebouwdirecties (VSCD). Vorig jaar won Jan Beuving de Neerlands Hoop. Maandagavond wordt bekend of Van Meurs er met de prijs vandoor gaat.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Boekestijn
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS