Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Van Veen en Zegers grijpen net naast medaille op WK

Door: Jim Gardien

Gepubliceerd op: zondag 16 juli 2017 10:03

Foto: Van Veen en Zegers 1 1


De Naaldwijkse zeilster Anneloes van Veen is er met haar teamgenote Afrodite Zegers net niet in geslaagd een podiumplaats te bemachtigen op het WK Zeilen in het Griekse Thessaloniki. In de 470-klasse boekte het duo tijdens de afsluitende medalrace de tiende plaats, waardoor het tweetal als vierde eindigde in het eindklassement.

Tijdens de Olympische Spelen van 2016 in Rio de Janeiro moesten Van Veen en Zegers ook al genoegen nemen met de ondankbare vierde plaats. Desalniettemin wisten zij dit jaar de nodige successen te boeken. Zo legden zij beslag op de wereldbekertitels in Miami en Hyères. Daarnaast sloten zij in april ook de Princes Sofia Cup in Palma als winnaars af en pakten zij begin mei de titel van het Europees kampioenschap in Marseille.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Greve banden algemeen
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS