Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Vanaf 13 april weer betaald parkeren bij strandslagen Westland

Door: WOSRedactie

Gepubliceerd op: woensdag 3 april 2019 20:34

Foto: Archief WOS Media


Met ingang van zaterdag 13 april geldt weer betaald parkeren bij drie Westlandse strandslagen. Het gaat om Molenslag in Monster en om Beukel en Vlugtenburg in 's-Gravenzande. Het tarief is gelijk aan dat in 2018.

Dit meldde wethouder Pieter Varekamp woensdagavond in een commissievergadering van de gemeenteraad. In antwoord op vragen van de GBW-fractie liet hij weten dat er een exploitant is gevonden die voor alle drie strandslagen het beheer op zich wil nemen.

Het contract met de voormalige twee exploitanten liep vorig jaar na het strandseizoen af. Opvolging was nog niet geregeld, omdat de invoering van een nieuw parkeersysteem werd onderzocht. Toen bleek dat een nieuw systeem voor het aankomende strandseizoen nog niet haalbaar was, moest worden omgezien naar een tijdelijke beheerder. Woensdag is er een principe-overeenkomst met een exploitant ondertekend, aldus Varekamp. 


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
GJ
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS