Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Vanaf 2020 geen Van der Lely meer in bestuur Lely

Door: Stefan van der Meer

Gepubliceerd op: maandag 2 september 2019 16:30

Foto: Van der Lely -links- en Troost


De naam Van der Lely verdwijnt per 1 januari 2020 uit het bestuur van het familiebedrijf Lely in Maassluis. De huidige bestuursvoorzitter Alexander van der Lely wordt vanaf dan voorzitter van een nieuw op te richten Raad van Commissarissen. Andre van Troost neemt zijn taken in de Raad van Bestuur over.

Lely, producent van robots en datasystemen voor de melkveehouderij, werd in 1948 opgericht door de broers Cornelis en Arij van der Lely. Alexander van der Lely begon in 1995 bij het familiebedrijf en was de laatste vijftien jaar bestuursvoorzitter. In zijn nieuwe rol gaat hij ervoor zorgen dat Lely ook in de toekomst een gezond familiebedrijf blijft.

Zijn opvolger Van Troost is na een carrière bij Procter & Gamble en Danone sinds 2014 werkzaam bij Lely. Vanuit die ervaring kan hij, samen met de overige leden van de Raad van Bestuur, Lely naar de volgende fase brengen, zo meldt het bedrijf in een persbericht.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Greve banden algemeen
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS