Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Varend Corso live bij WOS op tv en radio

Door: WOSRedactie

Gepubliceerd op: vrijdag 2 augustus 2019 07:07

Foto: WOS Media


Wie niets wil missen van het Varend Corso, zit goed bij de WOS. Op WOS TV is zaterdag van 13.15 tot ongeveer 15.00 uur een rechtstreekse uitzending te zien. Op WOS Radio zijn er zaterdag tussen 12.00 en 14.00 uur veel actuele impressies en op zondag staat de uitzending tussen 12.00 tot 18.00 uur volledig in teken van het corso.

De tientallen versierde boten van het Varend Corso vertrekken deze vrijdag om 12.30 uur vanaf het Trade Parc Westland in Honselersdijk. De tocht gaat langs De Lier, Schipluiden, Vlaardingen en Maasland om te eindigen in Maassluis.

Zaterdag is het Westlanddag en zondag gaan de boten via Midden-Delfland naar Delft. Het thema dit jaar is 'WOW'. Er worden dit weekeinde weer honderdduizenden mensen langs de waterkant verwacht.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Greve banden algemeen
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS