Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Varkenskop en baksteen door voorruit gegooid

Door: WOSRedactie

Gepubliceerd op: woensdag 2 oktober 2019 13:02


Bij een gezin aan de Oranje-Nassaustraat in 's-Gravenzande is een halve varkenskop door de voorruit gegooid. Ook lag een baksteen in de woonkamer en op de deurmat vond men een lugubere 'verjaardagskaart'. De schrik zit er goed in.

De vrouw des huizes hoorde in de nacht van dinsdag op woensdag een vreemd geluid, maar kon dat niet plaatsen. Dat was rond middernacht. Om kwart voor vier ging mevrouw toch naar beneden en ontdekte toen dat de ruit was ingegooid. De varkenskop zat in een vuilniszak. Op de deurmat lag een verjaardagkaartje met daarin 'Happy birthday bitch'. De 18-jarige dochter Djade was dinsdag jarig. 

De familie Muit staat perplex, vooral Djade. Zij verdenkt een ex-vriendje van de actie. De gehavende voorruit is tijdelijk gerepareerd. De familie kan vrijdag op het politiebureau terecht om aangifte te doen.

Getuigenoproep
Wie rond middernacht in de Oranje-Nassaustraat iets verdachts heeft gezien of gemerkt, wordt gevraagd de politie te bellen. Dat kan op 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan 0800-7000. 


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
TipTop
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS