Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Vastgoeddeskundige gaat adviseren bij leegstand in winkelgebied

Door: Boudewijn Vermeer

Gepubliceerd op: dinsdag 29 januari 2019 08:13


In Westland gaat volgende week een leegstandsmakelaar van start. Deze vastgoeddeskundige is een onderdeel van de veelbesproken leegstandsverordening.

De wens om zo'n deskundige aan te trekken leeft bij winkeliers, gemeente Westland, Provincie Zuid-Holland en MKB Westland. De makelaar heet Edwin Markus.

De leegstandsverordening is opgebouwd uit diverse aspecten, waaronder meldingsplicht van leegstaande panden en gesprekken met vastgoedeigenaren. In Westland wordt bewust gekozen om juist te beginnen met dit laatstgenoemde onderdeel van de leegstandsverordening en niet met de bij de verordening horende dwingende regelgeving.‘

Met de komst van Edwin Markus zullen achtereenvolgens in de centra van Naaldwijk, ’s-Gravenzande en Monster gesprekken plaatsvinden. Middels deze gesprekken zal er een inventarisatie plaatsvinden van de leegstaande panden, de oorzaak van deze leegstand en mogelijkheden om deze leegstand tegen te gaan.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Cultuurweb
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS