Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

VDL wint in Geervliet, net geen stunt KMD in beker

Door: Stefan van der Meer

Gepubliceerd op: zaterdag 22 februari 2020 16:42

Foto: Johan Voskamp


Voetbalvereniging VDL heeft de uitwedstrijd in de derde klasse D tegen GHVV'13 zaterdag gewonnen. In Geervliet stond, net als op de overige velden veel wind, maar die leverde de weinig problemen op voor de Maassluizers. Zij wonnen met 0-2.

Kees Ketting zette na iets meer dan een half uur spelen de 0-1 op het scorebord. Ondanks dat de Maassluizers in de tweede helft met de wind tegen speelden, scoorde Melvin Louwen de 0-2. Dit bleek tevens de eindstand.

Schipluiden onderuit tegen Ariston'80
In de derde klasse B begon VV Schipluiden uit bij Ariston'80 met tegenwind en kwam het in de eerste helft met 1-0 achter. De wind in de rug leverde in de tweede helft echter geen voordeel op. De thuisploeg uit Delft was nog twee keer trefzeker: 3-0.

KMD verliest pas na strafschoppen
Derdeklasser KMD leek in de derde ronde van de districtsbeker op weg naar een stunt tegen Forum Sport. De Wateringers hielden de eersteklasser 90 minuten op 0-0 en gingen pas na strafschoppen ten onder. Dion Boudri miste namens KMD de zevende strafschop, waar de Voorburgers die wel maakten.

Alle uitslagen:
Derde klasse B
Ariston’80 - Schipluiden 3-0 (1-0)

Derde klasse D
GHVV'13 - VDL 0-2 (0-1)
Kees Ketting, Melvin Louwen

Districtsbeker
KMD - Forum Sport 0-0 (0-0)*

*KMD verliest na strafschoppen: 6-7


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
TipTop
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS