Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Veel bekijks voor Kerstfeest in de Stad

Door: Bas Booister

Gepubliceerd op: maandag 9 december 2019 15:45


Een flinke massa toeschouwers zag zondagavond hoe onder meer Wolter Kroes, O'G3NE en Jamai een optreden gaven tijdens de opnames van het televisieprogramma Kerstfeest in de Stad op het Schanseiland in Maassluis. Hoewel het weer af en toe te wensen overliet, was het Schanseiland goed gevuld.

De avond begon met een lichtjesoptocht. De groep wandelaars, met burgemeester Edo Haan, verzamelde zich bij het douanehuisje. De route was feestelijk verlicht en ging via de Govert van Wijnkade richting de Groote Kerk. Daarna was het tijd voor de optredens.


Tijdens het programma werd er ook stilgestaan bij het thema eenzaamheid. Cliënten van het Leger des Heils deelden aangrijpende verhalen met het publiek. De uitzending is op Eerste Kerstdag om 20.30 uur te zien bij de EO op NPO 1 en via NPO Start.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
GJ
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS