Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Veel bloemenstallen nu kwekers het moeilijk hebben

Door: Stefan van der Meer

Gepubliceerd op: woensdag 18 maart 2020 16:08

Foto: WOS


Nu veel bloemen via de veiling niet kunnen worden verkocht, kiezen kwekers er in groten getale voor om hun producten langs de weg aan te bieden. Omdat kinderen niet naar school kunnen, runnen zij de stalletjes.

Onder meer in de omgeving van de Gravin van Bylandtlaan in ’s-Gravenzande zijn stalletjes te vinden. "De buurjongen stond hier laatst al en toen zei mijn vader: 'Misschien moet je er bij gaan staan'", zegt een van de jongens. "En het loopt goed, dus we vinden het leuk om te doen. Er komen veel mensen langs, mensen die een stukje fietsen en dan een plantje meenemen."

Ondertussen staat er al een klant langs die wat mooie plantjes heeft gezien. "Ik reed gisteren van mijn werk terug over de Maasdijk en zag ik de jongens al staan. Dus toen ben ik langsgereden, om te kijken wat ze op de kar hadden staan. Ik had beloofd om terug te komen."


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
GJ
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS