Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Veel buitenlandse toeristen op het Hoekse strand

Door: WOSRedactie

Gepubliceerd op: maandag 30 juli 2018 15:10

Foto: RTV Rijnmond


Het krioelt weer van de toeristen op het strand in Hoek van Holland. Eén voor één sjokken ze tijdens deze warme dagen het strand op, op zoek naar een plekje om te genieten van een (warme) zeebries.

Jeroen van Anholt, eigenaar van Beachclub The Bing bevestigt tegenover mediapartner RTV Rijnmond de toeristendrukte. "Alle nationaliteiten komen hier wel langs. We zien veel Duitsers, Zwitsers, Engelsen en Polen natuurlijk."

De menukaarten van de Beachclub worden vertaald naar het Duits en Engels, iets wat de buitenlandse gasten erg waarderen. "Duitsers waarderen het enorm. Engelse kaarten kunnen we meestal zelf wel vertalen want dat gaat wat makkelijker, maar de Duitser waardeert het heel erg."

Want vooral Duitsers zoeken de badplaats massaal op. Franziska Steven uit Duitsland viert de vakantie met haar dochter en kleinzoon in Hoek van Holland: "Ik vind het heel goed hier. Beetje wind, lekker eten en drinken en lekker water. Alles is leuk."


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Greve banden algemeen
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS