Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Veel foutparkeerders bij station Steendijkpolder

Door: WOSRedactie

Gepubliceerd op: vrijdag 6 december 2019 08:15

Foto: Handhaving Maassluis


Bureau Handhaving van de gemeente Maassluis heeft vrijdagochtend foto's gedeeld van een ongemakkelijke situatie. Te zien is hoe bij metrostration Steendijkpolder meerdere fietsen geparkeerd staan op de witte ribbelstrook voor visueel gehandicapten.

Blinden en slechtzienden gebruiken de strook om zich te oriënteren. "Het laat zich raden dat hier gevaren aan zitten", schrijft Handhaving bij de foto's. "#doeislief en zet je (brom)fiets niet op deze strook", is dan ook het advies.

Het Facebook-bericht wordt door gebruikers meteen aangegrepen om te klagen over het gebrekkige aantal fietsparkeerplaatsen bij station Steendijkpolder in Maassluis. "Wat niet wegneemt dat ze hun fietsen op deze strook mogen neerzetten trouwens", laat iemand weten.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
TipTop
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS