Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Veel onwetendheid over afsluiting Opstalweg

Door: Dennis van Schie

Gepubliceerd op: woensdag 22 november 2017 08:59


De afsluiting van het kruispunt bij de Galgeweg met Opstalweg in Naaldwijk is nog lang niet bij iedereen neergedaald. Een kwartiertje posten bij de Cool Company leert dat tientallen automobilisten en chauffeurs verkeerd rijden en moeten omkeren.

Het kruispunt is tot 29 november geheel dicht. Er wordt gewerkt aan de bestrating, verlichting en verkeerslichten. Daarnaast wordt asfalt aangebracht vanaf de rotonde bij het politiebureau tot voorbij de kruising Galgeweg-Opstalweg.

Tuincentrum De Carlton en benzinestation Texaco aan de Naaldwijkseweg blijven vanaf 's-Gravenzande bereikbaar. De Galgeweg en Galgebrug gaan na een maandenlange afsluiting vrijdagavond 1 december weer open voor het verkeer.

Werk aan Opstalweg
Dinsdagavond 19.00 uur begon ook het grootschalig werk aan de Opstalweg in Naaldwijk. Het freeswerk, om het asfalt van de weg te schaven, ging gepaard met veel herrie. Daarom bood de gemeente voor omwonenden een hotelovernachting aan.

De reconstructie van de Opstalweg duurt tot 22 december en is verdeeld in meerdere fases. De aangekondigde vijf fietssluizen zijn na protesten van omwonenden van de baan. Er is nu gekozen voor een optische versmalling.

Binnen een maand wordt het CO2-netwerk van OCAP onder de weg aangelegd, de Opstalweg wordt verkeersveiliger gemaakt en het kruispunt bij de Geestweg gaat op de schop. Woonwijk Opstal blijft bereikbaar. Waar mogelijk zal de gemeente de planning bespoedigen.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
WOS Sport vacature
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS