Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

VELO en BMT spelen op 19 september verder

Door: Stefan van der Meer

Gepubliceerd op: woensdag 12 september 2018 15:53


De gestaakte bekerwedstrijd tussen VELO (za.) en BMT wordt woensdagavond 19 september om 20.00 uur uitgespeeld. Het duel in Wateringen werd begin deze maand na bijna een uur spelen bij een 2-2 stand stilgelegd nadat er rellen waren ontstaan.

De wedstrijd liep uit de hand, toen scheidsrechter Takacs zowel Daan van Rossum (VELO) als een BMT-speler de rode kaart toonde. Vooral Van Rossum liet onderweg naar de kleedkamer duidelijk blijken het hier niet mee eens te zijn. Toeschouwers gingen zich met de situatie bemoeien en daarna ook spelers van BMT, waardoor enig duw- en trekwerk ontstond. De arbiter besloot daarom het duel te staken.


De aanklager Amateurvoetbal besloot deze week dat beide clubs niet bestraft worden. Daarnaast is de rode kaart voor Van Rossum geschrapt.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
GJ
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS