Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Velo ten onder tegen Almere

Door: WOSRedactie

Gepubliceerd op: zondag 8 september 2019 10:41

Foto: Milou Lugters en Russell Muns


Het badmintonteam van Le Credit Sportif Velo is de eerste wedstrijd van het seizoen 2019/2020 met een nederlaag begonnen. Bij Duinwijck in Haarlem, waar alle clubs hun eerste wedstrijd speelden, werd met 5-3 van AviAir Almere verloren.

De heren dubbel en dames dubbel werden nog gewonnen, maar de enkelpartijen daarna gingen verloren. Ook de eerste gemengd dubbel wedstrijd van het duo Middelburg/Halkema werd verrassend genoeg niet in winst omgezet. Russell Muns en Milou Lugters van Velo wonnen wel hun gemend dubbel wedstrijd. 

Vorig jaar eindigde de Wateringse in de reguliere competitie bovenaan. Het team sneuvelde uiteindelijk in de halve finale om het landskampioenschap. Na afloop van het seizoen onderging Velo een complete metamorfose. Op Myke Halkema en Jim Middelburg na vertrokken alle spelers, net als coach Ciraar Slaats. Hij werd opgevolgd door Paul de Graaf, die wordt bijgestaan door Franklin Telwin.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
TipTop
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS