Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Velo verslaat ook concurrent E&O

Door: Kyra Moor

Gepubliceerd op: zondag 26 januari 2020 17:12

Foto: Velo


De handbaldames van Velo wonnen zondag voor de vierde keer op rij na de winterstop. Dat de ploeg zou winnen lag in de eerste driekwart van de wedstrijd niet voor de hand, toen voerde E&O de overhand. In de rust stond de stand gelijk: 11-11. Pas in het laatste kwart kwamen de Wateringers op voorsprong.

Velo had voor de winst evenveel punten als E&O. De ploegen stonden respectievelijk op nummer 12 en 10. Een gevaarlijke posities, want twee teams gaan degraderen. Met de winst neemt de ploeg uit Wateringen dus een beetje afstand van de degradatieplek. 


De heren van Dios kwamen zondag tekort in de wedstrijd tegen Aalsmeer. Binnen twee minuten stond de ploeg uit Den Hoorn al op een 0-2 achterstand welke alleen maar opliep. Uiteindelijk werd de score 21-27. Topscoorder van de wedstrijd was Timo Blom, wie meer dan de helft van de doelpunten scoorde voor Dios.

Alle uitslagen:
Dames
Eerste divisie
Veneco/Velo - E&O 27-23

Tweede divisie
WPK/Westlandia - Dongen 23-26

Hoofdklasse
WPK/Westlandia 2 - Handbal Aalsmeer 3 20-23

Heren
Eerste divisie
Dios - Handbal Aalsmeer 3 21-27

Tweede divisie
WPK/Westlandia - handbalshop.nl/Witte Ster 28-30


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
GJ
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS