Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Verbazing over gekapte bomen bij Nieuwe Vaart

Door: WOSRedactie

Gepubliceerd op: woensdag 5 september 2018 18:22

Foto: WOS Media


Meerdere gemeenteraadsleden van Westland zijn enigszins verbaasd over de voortvarende grondwerkzaamheden in het bestemmingsplan Rijnvaart in 's-Gravenzande. Het verzetten van grond is tot daaraan toe, maar het kappen van wat bomen bij het bosperceel aan de Nieuwe Vaart is in het verkeerde keelgat geschoten.

Dit kwam dinsdagavond naar voren tijdens de behandeling van het genoemde bestemmingsplan in een commissievergadering van de gemeenteraad. Directeur Jeroen Verschuren van ontwikkelingsmaatschappij ONW zei: "Bij mijn weten is er geen opdracht voor het kappen van bomen gegeven."
In een aanvulling zegt hij donderdag, dat het feitelijk om één boom ging op het talud bij het bos. "Van die boom was de stam ingescheurd en deze is gekapt in verband met de veiligheid", aldus Verschuren.

Het is de bedoeling dat er op 18 september door de gemeenteraad een besluit over bestemmingsplan Rijnvaart wordt genomen.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Boekestijn
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS