Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Verbouwing Hotel Amerika te zien op WOS TV

Door: Stefan van der Meer

Gepubliceerd op: vrijdag 24 mei 2019 12:30


Hotel Amerika in Hoek van Holland opent haar deuren op zaterdag 8 juni. De afgelopen maanden onderging het iconische pand aan de Rietdijkstraat een ware metamorfose. De verbouwing is vanaf dit weekend te volgen op WOS TV.

Hotel Amerika begon in 1902. Het deed daarnaast onder meer dienst als noodhospitaal voor opvarenden van de veerboot SS Berlin en tijdens de Tweede Wereldoorlog diende het als kantoor voor de Duitse bezetter. Zo'n vijftien jaar geleden sloten de deuren.


In de vierdelige serie komt naast de verbouwing ook het verleden aan bod. Daarvoor wordt gesproken met betrokkenen als de toenmalige uitsmijter Ted van der Parre, beter bekend als de voormalige Sterkste Man van de Wereld.

Aflevering 1 is vanaf vrijdagavond 19.00 uur te zien op WOS TV. De uitzending wordt tot maandagavond 19.00 uur herhaald.

???? Morgen is de allereerste aflevering van Hotel Amerika te zien. Een 4-delige reeks over de restauratie van dit bekende hotel in HvH. Vrijdag vanaf 19.00 uur op WOS ??. Kijken dus! ??

Geplaatst door WOS Media op Woensdag 22 mei 2019

Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Greve banden algemeen
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS