Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Verdachte in Hoekse moordzaak knipt enkelband door en verdwijnt

Door: Bas Booister

Gepubliceerd op: donderdag 23 januari 2020 13:01


De Schiedamse moordverdachte Cor P. (36) is op de vlucht. Hij was op vrije voeten maar heeft afgelopen dinsdag zijn enkelband doorgeknipt, zo meldt mediapartner Rijnmond. Cor P. is een van de vier verdachten in de zaak van de tattookillers. Het viertal zou in 2009 Onno Kuut hebben vermoord. Diens lichaam werd in de duinen van Hoek van Holland gevonden.

Cor P. droeg een enkelband voor een andere zaak, een mislukte liquidatie. Volgens het OM 'werd hem kennelijk de grond te heet onder de voeten'. Eerder eiste het OM al levenslang tegen hem en de drie andere verdachten in de moordzaak Onno Kuut.

Donderdag is er een tussenzitting in Rotterdam in de zaak-Kuut, omdat getuigen opnieuw zijn gehoord. Bij aanvang werd geconstateerd dat Cor P. er niet was. Cor P. doet daarmee zijn bijnaam 'de Paling' eer aan. Eerder wist hij al een keer te ontsnappen aan de politie en ontsprong hij de dans in een andere moordzaak.

Justitie heeft aan de rechter de gevangenneming gevraagd van Cor P. en de twee medeverdachten die ook op vrije voeten zijn. "Wij vrezen dat bij allen vluchtgevaar is."


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Cultuurweb
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS