Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage uploaden op onze website. Wij zullen deze controleren en bij goedkeuring publiceren.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Verdachte van zware mishandeling in café Off Piste meldt zich

Door: Dennis van Schie

Gepubliceerd op: dinsdag 27 februari 2018 17:16


Een man die verdacht wordt van een zware mishandeling in discotheek Off Piste in Naaldwijk heeft zich dinsdag bij de politie gemeld, nadat de politie beelden van hem heeft gedeeld via internet en televisie. De verdachte, een 20-jarige Wateringer, is in beeld gebracht door bewakingscamera's.

Het slachtoffer, een 22-jarige man uit het Westland, houdt waarschijnlijk blijvend letsel aan die mishandeling. Hij is met een glas in zijn gezicht geslagen in de discotheek.

Het slachtoffer is in de nacht van zaterdag 3 op zondag 4 februari samen met een aantal vrienden aan het stappen. Op een gegeven moment ziet hij dat één van zijn vrienden een woordenwisseling heeft met iemand uit een groep van 5 à 6 mannen. Hij weet niet waar het over gaat, maar krijgt wel het idee dat het uit de hand gaat lopen als er niet wordt ingegrepen.

Hij stapt op zijn vriend en de andere man af, zegt dat ze moeten ophouden en geeft ze allebei een duwtje naar achteren. Daarna gaat hij bier halen voor zichzelf en zijn vrienden. Op het moment dat hij bij de bar staat, draait hij zich even om. Er staat een man vlakbij hem, die hem ineens hard met een glas in zijn gezicht slaat.

Littekens
De 22-jarige man bloedt flink en wordt door een bewaker meegenomen naar een andere ruimte. Hij heeft meerdere steekwonden opgelopen en de littekens in zijn gezicht blijven waarschijnlijk zijn hele leven te zien.

Het is niet duidelijk of de man die met het glas heeft geslagen, bij de groep hoort waar de vriend van het slachtoffer een woordenwisseling mee had. Daarom was de politie op zoek naar mensen die die nacht in de Off Piste waren.

Bewakingsbeelden
De verdachte is gefilmd door een bewakingscamera op het moment dat hij de Off Piste binnenkomt. De beelden zijn dinsdag uitgezonden in Team West van mediapartner Omroep West. Hij is na het incident vertrokken met een theedoek om zijn linkerhand, omdat hij zelf ook gewond is geraakt door het glas. Omstanders hebben een flinke snee in zijn hand gezien.

Update 20.45 uur
De verdachte heeft zich gemeld bij de politie.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
's-Heeren Loo
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS