Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Verhoging geluidswal langs A20 bij Maassluis is in zicht

Door: Bas Booister

Gepubliceerd op: donderdag 8 maart 2018 07:15


Een verhoging van de geluidswal langs de A20 in Maassluis is toch mogelijk. Dat heeft wethouder Pleijsier desgevraagd laten weten. Het college van burgemeester en wethouders heeft onderzoek laten doen naar onder andere de kosten en de inpassing en hieruit blijkt dat de verhoging goed mogelijk is.

Een groep inwoners van de stad met een huis nabij de A20 is het geluid van de weg al een tijdje zat. De aarden wal langs de A20 werkt al een aantal jaar niet meer goed, waardoor men in de wijk erachter veel last heeft van het rijdende verkeer.


Wethouder Pleijsier hoopt dat men in het najaar kan aanvangen met de werkzaamheden voor de verhoging, maar zegt dat een en ander nog wel afhangt van de wensen van de (nieuwe red.) gemeenteraad en de medewerking van omwonenden.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
GJ
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS