Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Verkeerscontrole: tientallen bekeuringen en één dronken rijder

Door: WOSRedactie

Gepubliceerd op: maandag 14 oktober 2019 10:33

Foto: District8


Bij de grote verkeerscontrole van vrijdagavond bij sportpark de Hoge Bomen in Naaldwijk zijn tientallen bekeuringen uitgeschreven en zijn ruim 550 bestuurders gecontroleerd op het gebruik van alcohol. Een van hen had aantoonbaar te veel gedronken en kreeg een proces-verbaal, zo laat de politie desgevraagd weten.

Vanaf 16.00 uur in de middag tot rond 21.00 uur in de avond werden alle passerende automobilisten naar het  parkeerterrein bij het sportpark gedirigeerd. De actie was georganiseerd door politiebureau Westland, in samenwerking met onder meer de Rijksdienst voor het Wegverkeer en de Belastingdienst.


In totaal zijn ongeveer 200 auto's gecontroleerd. Hierbij zijn er 45 bekeuringen geschreven voor onder meer gladde banden, defecte verlichting en rijden zonder rijbewijs. Er zijn verder circa 20 vrachtwagens gecontroleerd. Dat leverde 4 beschikkingen en één proces-verbaal op.

Er zijn ook rond de  60 brom- en snorfietsen onder de loep genomen. Hierbij zijn 24 bekeuringen geschreven voor onder meer snelheid, verlichting en het rijden zonder rijbewijs.

De belastingdienst inde ter plaatse voor ruim 11.000 euro aan openstaande vorderingen en twaalf bestuurders moesten in dat verband hun voertuig achterlaten.

Verder zijn er twee personen aangehouden die zich niet konden identificeren. Zij kregen in het politiebureau een proces-verbaal.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
TipTop
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS