Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Verkeersonderzoek voor betere bereikbaarheid Hoek van Holland

Door: Stefan van der Meer

Gepubliceerd op: zaterdag 6 juli 2019 13:36

Foto: De Schelpweg in Hoek van Holland - Google Streetview


De gemeente Rotterdam begint op dinsdag 16 juli met een onderzoek naar het auto- en fietsverkeer in Hoek van Holland. Doel is om de bereikbaarheid van het kustdorp in de zomer beter te waarborgen. Voor het onderzoek wordt gebruik gemaakt van camera's en mensen die handmatig tellen.

De resultaten moeten de gemeeente helpen in het vinden van oplossingen om het verkeer zo vlot mogelijk door te laten stromen en het parkeren, met name in de gebieden richting het strand, zo goed mogelijk te organiseren. De camera's komen op de Badweg, Schelpweg, Strandweg en Stationsweg.


Komende week worden voorbereidende maatregelen genomen. Vanaf 16 juli worden de camera's eerst getest en bij goed functioneren duurt het onderzoek ongeveer 2,5 maand. De privacy blijft gewaarborgd.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
GJ
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS