Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Vermeulen wil meer parkeerplaatsen voor vrachtwagens

Door: Stefan van der Meer

Gepubliceerd op: vrijdag 7 september 2018 14:04

Foto: Google Streetview


Als het aan gedeputeerde Floor Vermeulen ligt, komen er snel meer parkeerplaatsen voor vrachtwagens bij in Zuid-Holland. Dat zei de provinciebestuurder deze week tijdens een werkbezoek in Brabant. "Vrachtwagenchauffeurs moeten nu soms noodgedwongen hun vrachtwagen parkeren op plekken die niet geschikt zijn. Zuid-Holland pakt dit probleem aan."

Ook in onze regio lijkt foutparkeren van vrachtwagens een probleem. Westland Verstandig stelde de situatie aan de Vlotlaan in Monster en de omgeving van de Edisonstraat in 's-Gravenzande onlangs nog aan de orde. Maassluis lijkt overigens geen overlast te ervaren van foutparkerende vrachtwagens.

“Nu staan vrachtwagens soms foutgeparkeerd op vluchtstroken, bedrijventerreinen en in woonwijken", aldus Vermeulen. "Dat is gevaarlijk en onwenselijk en leidt tot overlast. We gaan ook een beroep doen op Europese middelen en hopen dat we in november met de minister tot concrete afspraken kunnen komen over financiering en realisatie."


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Boekestijn
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS