Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Vermiste Dina (16) mogelijk in Maassluis

Door: Stefan van der Meer

Gepubliceerd op: woensdag 5 december 2018 09:47

Foto: Politie


De 16-jarige Dina Mostafa, die sinds vorige week woensdag is vermist vanuit Rotterdam-Noord, is mogelijk in Maassluis. Het meisje heeft familie in de stad, zo stelt Team Handhaving op Facebook.

Het van oorsprong Syrische meisje had op 28 november ruzie met haar moeder. Sindsdien is er niets meer van haar vernomen. Ze heeft niets meegenomen (geen paspoort, ov-chipkaart, bankpas en/of telefoon). Volgens de politie kan het meisje suïcidaal zijn.

Dina droeg op de dag van haar vermissing een grijze broek, een grijs vest, een grijze sjaal met motief en witte Nike-schoenen waarvan het Nike-teken oranje is. Ze had geen jas bij zich. Ze had paarse lippenstift. Ze heeft lang zwart krullend haar tot aan haar schouders en een stevig postuur.


Mensen die haar zien lopen of meer weten over haar (mogelijke) verblijfplaats, kunnen contact opnemen met de politie via 0900-8844.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Boekestijn
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS