Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Vervelend wakker worden: weer autospiegels gestolen

Door: Dennis van Schie

Gepubliceerd op: donderdag 13 juni 2019 08:58


Het was afgelopen nacht opnieuw raak in onze regio. Voor de zoveelste keer ontdekten autobezitters dat hun spiegels gestolen waren. In woonwijk Molensloot in De Lier ging het om zeker twee gevallen. Eerder deze week was het vier keer raak in de Eikenhof.

Vooral de buitenspiegels van Mercedessen lijken populair bij het dievengilde, maar ook spiegels van BMW, Audi en Jaguar moeten het ontgelden. De politie waarschuwde eerder deze maand in een Facebookbericht over het toegenomen aantal diefstallen. Exacte cijfers kan een woordvoerder van de politie overigens nog niet geven.

De daders zouden eerst aan voorverkenning doen. "Zij bekijken eerst het voertuig om te zien of zij daar de juiste autospiegels hebben die zij bijvoorbeeld nodig hebben voor een koper in het criminele circuit. Hierbij maken ze foto's van het voertuig en dan komen ze later terug om de spiegels te stelen."


Behalve in De Lier, zijn ook 's-Gravenzande en Naaldwijk al 'aan de beurt geweest'. Zelf ook slachoffer geworden? Doe dan aangifte bij de politie. 


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Cultuurweb
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS