Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Verwarring over doorgang protest tegen gaswinning

Door: Bas Booister

Gepubliceerd op: vrijdag 24 mei 2019 12:00


Er is verwarring ontstaan het protest dat zaterdag bij de NAM in De Lier gehouden wordt tegen de gaswinning. Zowel SP Vlaardingen als GroenLinks Vlaardingen melden dat het niet door kan gaan omdat de verkeersveiligheid niet is gegarandeerd. Tweede Kamerlid Sandra Beckerman (SP) die zou komen spreken, is al afbesteld. Tegelijkertijd laat Jan van den Hoek van Forum voor Maassluis weten dat het wel doorgaat, maar in aangepaste vorm.

De organiserende partijen uit Vlaardingen betreuren het niet kunnen doorgaan van het protest zeer, omdat volgens hen de gaswinning een groot aantal mensen treft en grote nadelen heeft voor natuur en milieu. "Omdat veiligheid voorop staat zien we echter geen andere mogelijkheid dan de demonstratie af te gelasten. Uiteraard zullen er vanuit de organisatie mensen op het afgesproken tijdstip aanwezig zijn om mensen die toch komen op te vangen en te woord te staan."


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
TipTop
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS