Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Vier aanhoudingen na inbraakgolf Den Hoorn

Door: Stefan van der Meer

Gepubliceerd op: woensdag 12 september 2018 09:40

Foto: Signbiblio


De politie heeft in juli vier mannen aangehouden in verband met de vele woninginbraken in Den Hoorn. Dat liet burgemeester Rodenburg van Midden-Delfland dinsdagavond weten in een commissievergadering, na vragen van D66. Fractieleider Roger Vieira liet weten dat er een enorme bezorgdheid leeft onder de inwoners.

In juli werd liefst dertien keer ingebroken in Den Hoorn. Na de aanhoudingen waren dat er in augustus nog 'maar' vier. De burgemeester wees er verder op dat naar aanleiding van de vele inbraken er een grote 'tekstkar' in het dorp heeft gestaan waarmee burgers werden gewaarschuwd. Ook was de buurtpreventie extra alert.

Overigens zijn in de periode van januari tot en met juli 41 inbraken gepleegd in heel Midden-Delfland, evenveel als in dezelfde periode vorig jaar.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Cultuurweb
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS