Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Vijfde editie Kidz for Kidz brengt 28.750 euro op

Door: Kyra Moor

Gepubliceerd op: zondag 26 januari 2020 12:23


De vijfde editie van de Kidz for Kidz Survival deze zaterdag is goed voor 28.750 euro. Dat geld gaat naar onderzoek voor hersenstamkanker bij kinderen. In totaal liepen er ongeveer 450 kinderen mee in de sponsorrace op het terrein van wielervereniging 'Westland wil Vooruit' in Honselersdijk.

Kinderen moesten zich van te voren inschrijven en een bedrag betalen om mee te doen. Daarnaast konden ze zich laten sponsoren met behulp van een sponsorformulier. Ook zijn de 15 hindernissen op de baan gesponsord door bedrijven.

Het laatste groepje dat de hindernisbaan op ging had wel een heel bijzondere taak. Dat team kreeg een cheque mee waar gedurende de loop cijfers op werden gezet. Uiteindelijk mochten zij het eindbedrag onthullen aan de rest van de deelnemers.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
GJ
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS