Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Vingerling Boek & Kantoor failliet verklaard

Door: WOSRedactie

Gepubliceerd op: dinsdag 18 juni 2019 14:57

Foto: WOS Media


De bekende Westlandse onderneming Vingerling Boek & Kantoor is dinsdag failliet verklaard door de rechtbank in Den Haag. Bij Vingerling - met vestigingen in Naaldwijk, 's-Gravenzande en Wateringen - werken in totaal vijftien mensen.

De dalende klandizie door de terugloop in het lezen van boeken en het kopen van wenskaarten worden door mede-eigenaar Pim Vingerling als belangrijke oorzaken voor het faillissement genoemd. Vingerling hoopt op doorstartmogelijkheden. Christiaan Mensink is aangesteld als curator.

Grondlegger van het bedrijf was Herman Vingerling (in 2015 op 91-jarige leeftijd overleden), die in Naaldwijk startte met een boekwinkel. Later kwamen er ook winkels in ’s-Gravenzande en Wateringen bij. Daarnaast kwam er in Naaldwijk een bedrijf in kantoorartikelen.

Mede omwille van de continuïteit, zullen de winkels van Vingerling voorlopig openblijven. Klanten kunnen er ook nog steeds terecht voor het afgeven en verzenden van postpakketten. Dit geldt ook voor de webshop en bestellingen.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
TipTop
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS