Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Voetballers van Honselersdijk en Maasdijk winnen

Door: WOSRedactie

Gepubliceerd op: donderdag 25 april 2019 22:33

Foto: Signbiblio


De voetballers van Honselersdijk hebben zich donderdagavond geplaatst voor de volgende ronde van de Flynth Westlandcup. Dit ging ten koste van Velo-zaterdag, dat met 1-0 werd verslagen door een vroege goal van Brian Valstar. In het Haaglanden Voetbaltoernooi heeft VV Maasdijk na een doelpuntrijke wedstrijd tegen SV Loosduinen de halve finale bereikt in de strijd om de Halve Maancup.

In de wedstrijd op het complex van SV Loosduinen kwam de thuisploeg al na twee minuten op voorsprong en werd deze vervolgens uitgebouwd tot 2-0. Na ruim een half uur begonnen de Maasdijkers te heersen. Via twee doelpunten van Stefan Bron en een goal van Lars van den Berg kwamen zij op een 2-3 voorsprong.
Na rust tekende Van den Berg voor de 2-4, waarna Loosduinen terugkwam tot 4-4. Met nog een kwartier te gaan, scoorde Twan Noordam de 4-5. Doordat Loosduinen in blessuretijd de 5-5 op het bord bracht, waren strafschoppen nodig. En die ontknoping werd gewonnen door de Maasdijkers.
Zij spelen op 14 mei op eigen terrein de halve finale tegen TAC '90.

De eerstvolgende wedstrijd in de Flynth Westlandcup is komende dinsdagavond de ontmoeting Lyra-FC 's-Gravenzande, om 19.00 uur op het complex van VV Naaldwijk.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Greve banden algemeen
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS