Archief

Volleybal: Kommer en kwel prestaties damesteams

Dames

Bij de prestaties door de regionale dames-volleybalploegen is het vooral kommer en kwel. In de promotieklasse A blijft MVC voorlaatste. De ploeg uit Maassluis verloor met 3-1 bij Voleco. In de promotieklasse C lukt het dit seizoen maar niet bij VELO. De Wateringse dames verloren kansloos met 4-0 van Jupiter en hebben na vijf duels pas drie sets weten te winnen. VELO is dan ook hekkensluiter.

In 2J is PQV/Pijl Solutions ook aan een matig seizoen bezig, de Westlandse dames staan voorlaatste na de 0-4 nederlaag tegen Waterlanders. Het lichtpuntje in de regio is het damesteam van Monza in klasse 2J. De Monsterse dames staan netjes in de subtop na de 4-0 zege op Kalinko 5.

Heren

In de landelijke tweede divisie heeft het goed presenterende VELO het zaterdagavond niet kunnen bolwerken tegen VV Amsterdam. In de hoofdstad verloren de Wateringers kansloos met 4-0 en staan nu zesde in de stand op de ranglijst.

In de regionale eerste klasse F blijft Monza, dat derde staat, het goed doen. De Monsterse ploeg won van de reserves van Timios met 3-1. In klasse 2B won MVC uit Maassluis dit weekend en behoudt hiermee de tweede plaats in handen. MVC versloeg Intermezzo in een uitduel met 1-3. In klasse 2I was Liusna geen partij voor PQV/Pijl Solutions, de fusieclub won thuis met 4-0 en blijft vierde in de stand.