Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Volleybalsters VELO pakken twee sets in Veenendaal

Door: Stefan van der Meer

Gepubliceerd op: zondag 7 oktober 2018 11:14

Foto: VELO Volleybal Dames 1


De volleybalsters van VELO hebben hun tweede wedstrijd na de promotie naar de derde divisie niet gewonnen. De Wateringse dames waren naar Veenendaal gekomen om VCV 'een poepie te laten ruiken', maar dat lukte slechts voor een deel.

Na nipt verlies in de eerste set (25-23), won VELO daarna overtuigend de twee daaropvolgende sets (21-25 en 14-25). Het lukte echter niet om het goede gevoel vast te houden, want uiteindelijk trok de thuisploeg met 3-2 aan het langste eind. "Een wedstrijd met veel gezichten en we hebben weer veel te leren en te trainen", aldus de Wateringers, die nu na twee wedstrijden vijfde staan in de derde klasse B.

Heren VELO
De heren van VELO wonnen na twee keer verlies eindelijk in de eerste divisie. In Wateringen werd nummer laatst Zaanstad 2 met 3-1 opzij gezet.

Alle wedstrijden:
Heren eerste divisie
VELO - Zaanstad 2 3-1

Heren eerste klasse F
Monza - VELO 2 4-0

Heren tweede klasse A
MVC Maassluis - RVC/Libanon '50 3 0-4

Heren tweede klasse J
PQV - Haaglanden 3 0-4

Dames derde divisie

VCV - VELO 3-2

Dames eerste klasse A
MVC Maassluis - Spivo 2 2-3

Dames tweede klasse J
PQV - VCO 0-4


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
greve
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS