Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Volleybalvrouwen Velo officieel gedegradeerd

Door: Stefan van der Meer

Gepubliceerd op: vrijdag 22 maart 2019 07:54

Foto: Facebook VELO Volleybal Dames 1 3


De volleybalvrouwen van Velo degraderen na één jaar weer uit de derde divisie. De ploeg uit Wateringen verloor donderdagavond in Utrecht met 4-0 van Studentfiets Switch en kan daardoor met nog twee wedstrijden te gaan het gat van twaalf punten met de nummer 10 niet meer dichten.

Debutant Velo, dat twee jaar op rij promoveerde, maar nu dus weer een stapje terug moet doen, begon het seizoen goed met twee zeges in de eerste drie wedstrijden. Uiteindelijk won het voor de winterstop slechts vier keer en in 2019 maar één keer.

Velo-heren
De heren van Velo staan na de 3-2 zege op Sliedrecht Sport woensdag op de achtste plek in de eerste divisie. Daarmee is het echter nog niet zeker. De nummers elf en twaalf degraderen direct. Het gat met de nummer 11 is tien punten. Het verschil met plek 10 (promotie/degradatie-play-offs) is slechts twee punten. Er zijn nog drie wedstrijden te gaan.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Greve banden algemeen
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS