Archief
Twitter Romano Meijboom

Twitter Romano Meijboom

Vooral schade na inbraak bij De Beren

De inbreker die in de nacht van zondag op maandag binnen is geweest in restaurant De Beren aan de Lange Boonestraat in Maassluis, heeft vooral veel schade aangericht. Dat laat het bedrijf weten via Facebook. Naar de daders wordt nog gezocht.

Met een koevoet is geprobeerd de deur open te breken, ook is een steen door de ruit gegooid, zo laat het bedrijf desgevraagd weten. Ook is getracht de kassalade mee te nemen, maar dit is niet gelukt. Alles bij elkaar levert dit een hoop schade op.

"Deze boeven hebben vooral veel rommel gemaakt en dingen kapot gemaakt", aldus De Beren. De dader is te zien op camerabeelden, die ook zijn gedeeld met de politie. "Wij hopen dat er getuigen zijn die zich willen melden."

Of er iets is meegenomen, is nog niet duidelijk. Een toevallige voorbijganger heeft één iemand zien lopen en deze daarmee mogelijk weggejaagd, zo blijkt uit een bericht in een WhatsApp-groep van buurtbewoners. "De persoon was zwartgekleed, had een jas gevoerd tot aan de heup met capuchon (deze had hij op). Hij droeg sportschoenen en een donkere trainingsbroek. Zijn lengte ligt tussen de 1.75 - 1.85 meter."

Medewerkers zijn maandagochtend en -middag druk bezig met schoonmaken, zodat mensen er maandagavond weer kunnen dineren.

Categorieen:
Maassluis 112