Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Vooralsnog geen kluswoningen in Dario Fo-pand

Door: Kees van Doorn

Gepubliceerd op: vrijdag 1 december 2017 14:30

Foto: Archief WOS Media


Er komen vooralsnog geen kluswoningen in het voormalige Dario Fo-pand aan de Voorstraat in Poeldijk. Dat is de reactie van het college van B en W op de suggestie van GemeenteBelang Westland. Die partij vindt dat het succes van de kluswoningen in de voormalige Prins Willem-Alexander school in 's-Gravanzande verder in Westland moet worden uitgerold, te beginnen in Poeldijk.

Volgens het college is er zeker behoefte aan het concept kluswoningen. Maar het Dario Fo-pand maakt onderdeel uit van het te ontwikkelen centrumplan Poeldijk en daar hangt de bestemming die het pand krijgt van af. Bovendien wil het college de evaluatie van het project in 's-Gravenzande afwachten.

De gemeente en ontwikkelaar Steenvlinder hebben namelijk geconstateerd dat 's-Gravenzande voor beide partijen "een leerproces is geweest en dat het proces aan de voorkant beter geregeld dient te worden zodat de kosten beheersbaar blijven". De Raadswerkgroep Wonen krijgt deze maand de voorlopige resultaten van die evaluatie te horen.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Greve banden algemeen
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS