Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Voorlopig nog geen parkje naast de Koningshoek

Door: Bas Booister

Gepubliceerd op: vrijdag 19 april 2019 17:22


Het is nog onduidelijk wat er nu precies gaat gebeuren met het grasveld tussen winkelcentrum Koningshoek en station Maassluis West. Eerder werden er tekeningen gedeeld met omwonenden van een parkachtige aankleding voor het gebied, maar dat blijkt zeker niet definitief te zijn, zo valt op te maken uit de beantwoording van vragen van de PvdA.

Volgens het college van burgemeester en wethouders is het aan omwonenden getoonde ontwerp een ontwerp dat nog niet was uitgewerkt en waar geen financiƫle dekking voor is. In de komende periode worden de verschillende mogelijkheden voor een nieuwe inrichting van het gebied nader onderzocht.


De PvdA stelde vragen aan het college omdat ze het terrein rommeling vindt. Er zouden regelmatig flinke plassen water liggen op het nog soms wat blubberige veld. Volgens het college wordt dat binnenkort beter omdat er graszaad is gestrooid.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Boekestijn
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS