Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Voormalige gemeentehuis volgend jaar zomer verbouwd

Door: Kyra Moor

Gepubliceerd op: zaterdag 25 januari 2020 13:26


Het voormalig gemeentehuis van Maasland en het aangrenzende Huize Barendregt zijn als alles meezit volgend jaar zomer een tandartsenpraktijk en een restaurant. De panden zijn verkocht aan tandarts Nelson Lie, die nu in Maasland en in Maassluis is gevestigd.

De nieuwe tandartsenpraktijk komt in Huize Barendregt. Tandartsassistente Marleen Keller ziet de verhuizing al helemaal zitten. "Het is natuurlijk een prachtige locatie. Ik heb achttien jaar in Het Heelhuis in Maasland gewerkt en nu mag ik gewoon mee, beter kan het niet toch?" Veel van de monumentale elementen in het pand zullen behouden blijven.

In het oude gemeentehuis moet een restaurant komen. De nieuwe eigenaar is in gesprek met verschillende partijen over de exploitatie. "We willen dat hier goede vlees en vis bereid wordt. Het moet een beleving zijn om hier te komen eten en een meerwaarde hebben voor Maasland", zegt Nelson Lie.

Het komende driekwart jaar moeten allerlei procedures worden doorlopen. Daarna duurt de verbouwing van beide panden nog een half jaar.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Greve banden algemeen
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS