Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Voorwaardelijke taakstraf voor ME'er die Poeldijker aanreed

Door: WOSRedactie

Gepubliceerd op: vrijdag 1 februari 2019 14:21


Een politieman die tijdens de voetbalrellen in mei 2017 op de Coolsingel met zijn ME-busje een Feyenoordsupporter uit Poeldijk aanreed, is veroordeeld tot een voorwaardelijke taakstraf van 20 uur. Alleen als de man opnieuw in de fout gaat, moet hij deze straf uitvoeren. Dat meldt mediapartner RTV Rijnmond.

De politieman was aan het werk na de wedstrijd Excelsior - Feyenoord. Door de nederlaag van Feyenoord werd het kampioensfeest met een week uitgesteld. Daardoor ontstonden rellen op de Coolsingel.

De bus van de agent reed met twee wielen de stoep op en raakte het been van de nu 28-jarige Westlander. Die liep daarbij een dubbele beenbreuk op.

Tegen de agent was een voorwaardelijke werkstraf van 60 uur geëist. Volgens het Openbaar Ministerie ging het om een opzettelijke aanrijding, ook al wilde hij de gevolgen niet. Beelden van de aanrijding werden op het internet gedeeld.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Cultuurweb
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS