Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Voorzitter Bunt sluit een royement van ouders en kinderen niet uit

Door: WOSRedactie

Gepubliceerd op: zondag 13 oktober 2019 17:06


Voorzitter Gert-Jan Bunt van Excelsior Maassluis sluit maatregelen tegen de vechtende ouders niet uit. Hoewel de voorzitter er niet op wil vooruitlopen bestaat de mogelijkheid dat ook de kinderen worden geroyeerd. Bunt heeft zondagmiddag op de club intern overleg gehad.

Zaterdag liep het flink uit de hand bij een voetbalwedstrijd tussen MVV'27 uit Maasland en Excelsior Maassluis. Maassluise ouders van een JO11 raakten slaags met elkaar. Ouders van de Maaslandse club probeerden de ruzie te sussen, maar kregen klappen en bedreigingen. Er is aangifte gedaan.

Morgen gaat Gert-Jan Bunt in gesprek met de vechtende ouders. Na dit gesprek zal worden besloten wat de gevolgen zijn. Ook de wijkagent zal worden geraadpleegd.


Bunt heeft complimenten gekregen van het bestuur van MVV'27 over de aanpak van dit incident. Woensdagmiddag komt het JO11 team bijeen. Ze krijgen pedagogische hulp om dit te verwerken. Kinderen liepen na het incident huilend naar de kleedkamer.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
TipTop
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS